dreamstime_xxl_58928211.jpg
dreamstime_xxl_58928211.jpg

Caroom


Parkkisovellus joka etsii pysäköintipaikan tarpeittesi mukaan

SCROLL DOWN

Caroom


Parkkisovellus joka etsii pysäköintipaikan tarpeittesi mukaan

 

caroom on NYT SAATAVILLA!

Caroom-parkkisovelluksen ensimmäinen versio julkaistu ja se on ladattavissa iPhone-laitteille. Lisäämme enemmän pysäköintitietoja ja ominaisuuksia sovellukseen, jotta se palvelisi sinua vielä paremmin!

MITEN sovellus TOIMII?

Caroom tekee mahdolliseksi henkilökohtaisesti räätälöidyn pysäköinnin reaaliajassa. Palvelu ottaa huomioon sinun tarpeet ja turvallisuuseikat. Lisäksi voit säästää aikaa ja rahaa antamalla sovelluksen ratkaista pysäköintiongelmasi.

Parkkisovellus etsii reaaliaikaista tietoa vapaista pysäköintipaikoista käyttämällä omaa järjestelmäämme. Pystymme myös ennustamaan parhaimpien paikkojen vapautumisen silloin kun tarvitset pysäköintipaikkaa.

Parkkisovellus ladattavissa iPhone-laitteille ja tulossa pian saataville Androidille...

 
 
 

säästä aikaa

Saat lisää aikaa päivääsi. Löydä vapaa paikka autollesi läheltä määränpäätä - ja nopeasti.

säästä rahaa

Caroom-palvelut ei maksa sinulle mitään. Ei lisämaksuja. Pysäköi autosi parhaimmalle vapaalle pysäköintipaikalle tarpeittesi mukaisesti.

ole turvassa

Haluamme varmistaa, että pysäköintisi tapahtuu helposti ja voit jättää auton turvalliseen paikkaan. Turvallisesti niin sinulle kuin autollesi.

päästöT

Tehokkaampi pysäköintipaikkojen käyttö ja saumaton kytkentä muihin liikkumismuotoihin säästää polttoainetta ja energiaa.

Caroom pähkinänkuoressa


Caroom pähkinänkuoressa


App_Icons_about_01_no_text 2.png
 

Caroom on mukana kulkeva tietopankki reaaliaikaisesti päivittyvälle pysäköinnin sijainti- ja saatavuustiedoille. Idea sai lähtölaukauksen keväällä 2014 perustajan turhautuessa vapaan pysäköintipaikan etsimiseen määränpäissä sekä kasvavista pysäköintiin menevistä maksuista. Ongelmien ratkaisemiseksi perustettiin seuraavana kesänä pysäköinti- ja liikenneteknologiaa kehittävä Caroom Oy.

Caroom rakentaa kattavaa tietokantaa pysäköinnin sijaintitiedoista palvelua tukevissa kaupungeissa sekä kerää tarpeen mukaista historiatietoa. Mobiilisovelluksemme näyttää sopivat pysäköintivaihtoehdot sekä esittää niistä sijainnin, vapaiden pysäköintipaikkojen määrän ja pysäköintimaksut. Pysäköintivaihtoehdot voi laittaa tärkeysjärjestykseen omien tarpeiden mukaisesti. Palvelu pitää sinut myös ajan tasalla tien päällä, jotta vapaa pysäköintipaikka on vapaana, kun saavut paikalle.

 

Caroom-Tiimi


Ihmiset Caroomin takana

Caroom-Tiimi


Ihmiset Caroomin takana

Teampic_Ville_01.jpg

Ville Tossavainen
Toimitusjohtaja
ville@caroom.fi

 Amir Morris Enterprise Architect

Amir Morris
Yritysarkkitehti
amir@caroom.fi

Teampic_Yang_01.jpg

Yang Zhou
Talous & markkinointi
yang@caroom.fi

 Hanna Poranen  UI & UX

Hanna Poranen
Käyttöliittymät ja -kokemus
 

 
 

Ydintiimimme ovat neljä moniosaajaa ja kokenutta ammattilaista. Taustamme ovat konetekniikassa, high-techissa, tutkimus- ja tuotekehityksessä, liiketoiminnassa sekä myynnissä. Ja nyt me luomme aivan jotain uutta ja hienoa Caroomissa!